ΜακΚίσικ: «Ελπίζω να παίξουμε στα play off με τον Παναθηναϊκό»

ΜακΚίσικ: «Σαν ζούγκλα το ΟΑΚΑ - Ας ελπίσουμε ότι ο ΠΑΟ θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ του χρόνου»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στο «gazzetta.gr» για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς να κρύψει την επιθυμία του.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ, τον Μόουζες Ράιτ που έκανε τη διαφορά, αλλά και τη μεγάλη του επιθυμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το περιμέναμε. Πριν από μερικές εβδομάδες είπα ότι θέλω να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν είναι εύκολο όμως ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι

Το πλεονέκτημα έδρας είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε. Δυστυχώς στο πρώτο μισό της σεζόν η ομάδα δεν έμεινε υγιής. Πλέον όμως έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για τον Μόουζες Ράιτ: «Σίγουρα έκανε τη διαφορά. Είναι ένας νέος παίκτης που ήλθε στα μέσα της σεζόν και έκανε τη διαφορά, παρόμοιο με ό,τι έκανα εγώ πριν από πέντε χρόνια. Είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται! Έκανε ένα απίθανο ματς, είχε 9/9 δίποντα και το χρειαζόμασταν. Χωρίς αυτόν θα ήταν δύσκολο».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off: «Ναι. Απλώς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να παίξουμε στα play off με αυτούς τους τύπους (σ.σ. εννοεί τον Παναθηναϊκό). Γιατί όχι; Θα δώσει στη χώρα την… ένταση που θέλει για τα επόμενα δυο-τρία χρόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News