Βούτσεβιτς: «Είμαι με τον Ολυμπιακό αλλά ο Παναθηναϊκός...»

Βούτσεβιτς: «Είμαι με τον Ολυμπιακό, εκτός Final 4 ο Παναθηναϊκός!» (vid)

Ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Νικόλα Βούτσεβιτς μίλησε για το ελληνικό ντέρμπι της Euroleague αποκαλύπτοντας ποια ομάδα υποστηρίζει.

Ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Νικόλα Βούτσεβιτς πήρε θέση σε δηλώσεις που πραγματοποίησε για το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague, αποκαλύπτοντας παράλληλα ποια ομάδα υποστηρίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς θα είμαι με τον Ολυμπιακό, αν με καταλαβαίνετε. Πρέπει να το κάνω αυτό. Αλλά ναι, θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Ξέρεις, σε τέτοια παιχνίδια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι το φαβορί, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει.

Παρακολουθώ πολύ. Και προφανώς, η ομάδα που παρακολουθώ περισσότερο είναι Ο Ερυθρός Αστέρας, αφού είμαι οπαδός του. Δυστυχώς, δεν ήταν καλή σεζόν για εμάς. Ήταν λίγο σκληρό, αλλά, ξέρετε, είναι αυτό που είναι. Αλλά ναι, ήταν μια καλή σεζόν. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, πολλές ομάδες που μπορούν να ανταγωνιστούν για το Final Four και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που παρακολουθώ τόσα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά, ειδικά από τότε που πρόσθεσε τον Κέντρικ Ναν. Παίζει πολύ καλά για αυτούς, οπότε πιστεύω ότι έχουν μια ευκαιρία. Έχουν επίσης μια ομάδα με πού βάθος. Θα μπορούσαν να παίξουν πολύ καλά, και ο Αταμάν το έχει κερδίσει στο παρελθόν την Euroleague, οπότε ξέρει τι χρειάζεται».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News