Παραμονή Κέντρικ Ναν: Αυτά είναι τα δεδομένα της ανανέωσης στον Παναθηναϊκό

Ναν: «Πραγματικά σκοπεύω να μείνω στον Παναθηναϊκό...»

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κρατήσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν τον Κέντρικ Ναν με την παραμονή του να είναι περίπλοκη παρά τη διάθεση και του παίκτη για κάτι τέτοιο.

Ο Κέντρικ Ναν είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς κανείς δε φανταζόταν πως θα έρθει αρχικά στην Ευρώπη σε τόσο παραγωγική ηλικία.

Από εκεί και πέρα ακόμα κι όταν ήρθε στην Ευρώπη κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός ο παίκτης δε θα γύριζε στο NBA, όπως εξαρχής είχε σαν στόχο να κάνει, χρησιμοποιώντας σαν σκαλοπάτι την Euroleague.



Ωστόσο ο Ναν φαίνεται πως δέθηκε με τον Παναθηναϊκό, ενώ του αρέσει και η Ελλάδα σαν χώρα σε γενικότερο πλαίσιο με τον ίδιο να φέρνει εδώ και την οικογένειά του στην πορεία της θητείας του στον Εξάστερο.

Οι πράσινοι δεδομένα δουλεύουν την υπόθεσή του και προσπαθούν να κρατήσουν και τη νέα χρονιά τον Αμερικανό guard, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός, όσο οι περιπτώσεις των Τζέριαν Γκραντ και Μάριους Γκριγκόνις.

Θα χρειαστεί χρόνος και έξτρα διαπραγματεύσεις, όμως το θετικό είναι πως και ο παίκτης δε θα έλεγε «όχι» πλέον σε πιθανή παραμονή του στην Ευρώπη με την πράσινη φανέλα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News