Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (14/03)

Παναθηναϊκός: Στόχος να μην... τρελαθεί ο Ναν στο ΣΕΦ!

Με ντέρμπι «αιωνίων» ξεκινάει η δράση της 29ης αγωνιστικής της Euroleague (14/03, 19.45).

Με ντέρμπι «αιωνίων» ξεκινάει η δράση της 29ης αγωνιστικής της Euroleague (14/03, 19.45). Ο Παναθηναϊκός κάνει το τελικό σπριντ για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs της Euroleague και η αποστολή στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (19:45) είναι το «κλειδί»!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανεβάζει στροφές για να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, με το ντέρμπι στο ΣΕΦ να είναι κρίσιμο και ευκαιρία για το… άλμα που θα φέρει το πλεονέκτημα έδρας!

Το τζάμπολ της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένη για τις 19.45, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime HD.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (14/03)

Στα δεδομένα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη Euroleague αναφέρθηκε ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Τους μελετήσαμε αρκετά καλά στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε και πως μας αντιμετώπισαν στην άμυνα. Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή προπόνηση χθες και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή και εχθρική ατμόσφαιρα».

Που θα κριθεί: «Θα είναι ένας αγώνας που θα παίξει μεγάλο ρόλο η φυσική κατάσταση και η δύναμη. Είναι η μάχη της Ελλάδας, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε».

Για αν έχει διαφορές με τον τελικό του Κυπέλλου: «Δεν ξεχνάω το προηγούμενο ματς, ήταν για το Κύπελλο. Δεν ήταν ένα τυπικό ματς για το πρωτάθλημα. Κέρδισαν το Κύπελλο, άρα έχουν έναν τίτλο και σίγουρα θυμόμαστε το συγκεκριμένο ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News