Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η σούπερ λύση για αντί - Ναν το καλοκαίρι (vid)

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η σούπερ λύση για αντί - Ναν το καλοκαίρι (vid)

Μια δυνατή εναλλακτική λύση θα μπορούσε να «ενεργοποιήσει» ο Παναθηναϊκός AKTOR το επόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν φθάσει στη «χρυσή τομή» με τον Κέντρικ Ναν.

Ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν είναι, μέχρι στιγμής, κάποιο όνομα από το πάνω-ράφι, αλλά η διατήρηση του κορμού στην περιφέρεια Γκραντ – Γκριγκόνις – Ναν.

Ο τελευταίος έχει δείξει σημάδια πως θέλει να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια στο ΟΑΚΑ ρίχνοντας το μπαλάκι προς τη διοίκηση του Τριφυλλιού πως με την κατάλληλη πρόταση θα το κάνει.

Νιώθει άνετα στην Ελλάδα, έχει προσαρμοστεί πλήρως στη χώρα ενώ έχει φέρει και την οικογένειά του για να γνωρίσει το περιβάλλον στην Αθήνα.

«Ένας παίκτης-«βόμβα» που μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και είναι ταμάμ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος συνδυάζει την ουσία με το φανταχτερό του πράγματος, είναι ο Φουρνιέ», τόνισε.

Η κλάση του είναι δεδομένη, είναι στους Πίστονς. Στα δικά μας μάτια δείχνει να τελειώνει από το ΝΒΑ.

Ποιος δεν θέλει τον Φουρνιέ στην ομάδα του; Είχε πει ότι μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό αν φύγει από το ΝΒΑ, είχε κάνει τέτοιες δηλώσεις», υπογράμμισε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News