Μπαρτζώκας για Παναθηναϊκό: «Έχουμε πολλά προβλήματα, ελπίζουμε να παίξει ο Γουόκαπ»

Μπαρτζώκας: «Με σόκαραν οι αποφάσεις των διαιτητών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Euroleague αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουμε πολλά προβλήματα. Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ομαδική προπόνηση. Ο Γουόκαπ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, το οποίο απαιτεί τρεις εβδομάδες. Αν παίξει αύριο θα κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο, έχει αιμάτωμα. Ελπίζουμε να παίξει, επειδή είναι ο Γουόκαπ. Άλλος δεν θα έπαιζε στην κατάστασή του. Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News