Μπαρτζώκας για Παναθηναϊκό: «Έχουμε πολλά προβλήματα, ελπίζουμε να παίξει ο Γουόκαπ»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Euroleague αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Έχουμε πολλά προβλήματα. Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ομαδική προπόνηση. Ο Γουόκαπ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, το οποίο απαιτεί τρεις εβδομάδες. Αν παίξει αύριο θα κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο, έχει αιμάτωμα. Ελπίζουμε να παίξει, επειδή είναι ο Γουόκαπ. Άλλος δεν θα έπαιζε στην κατάστασή του. Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ