Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τρεις παίκτες που ψάχνει και η «σπέσιαλ» γραμμή ψηλών

Παναθηναϊκός: Πράσινη κυριαρχία με υπογραφή Αταμάν!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «τρέχουν» κανονικά το σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η οποία όπως διαρρέεται, θα είναι «πιο αστραφτερή από ποτέ».

Πέρα από τη «μεταμόρφωση» του ΟΑΚΑ και το… σενάριο – φωτιά με Βασίλιε Μίσιτς, στην εκπομπή Magic Euroleague δόθηκαν κι άλλες κατευθύνσεις ως προς το πού οδεύει ο Παναθηναϊκός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αν και λίγοι το θυμούνται, ο Παναθηναϊκός διανύει φέτος μια μεταβατική περίοδο και τη νέα χρονιά θα είναι έτοιμος για να δείξει τη νέα του δυναμική μετά και την παραχώρηση του κλειστού στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Τριφύλλι θα ψάξει τρεις παίκτες από το ανώτερο επίπεδο και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με περιπτώσεις τύπου Γκάι – Μπαλτσερόφσκι, από το Eurocup. Φυσικά, το μεγάλο «στοίχημα» των πρασίνων είναι να πλαισιώσουν τον Λεσόρ με έναν παίκτη αντίστοιχου επιπέδου, καθώς την τωρινή στιγμή υπάρχει πρόβλημα στο «5».

Ο Αταμάν θέλει τους καλύτερους δυνατούς παίκτες για την ομάδα του, διότι ο στόχος του οργανισμού δεν είναι να κοντράρει τον Ολυμπιακό, αλλά… τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News