Παναθηναϊκός: Οι δυο ανανεώσεις και η μεγάλη μάχη για παραμονή Ναν

Μπορεί η αγωνία για την κατάληξη της φετινής σεζόν να έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ναν: «Είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, μου αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό»

Οι πράσινοι έχουν σκοπό να ενισχυθούν σημαντικά το καλοκαίρι με παίκτες από το πάνω ράφι.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουν πολλές κινήσεις καθώς στόχος είναι να γίνουν στοχευμένες μεταγραφές καθώς ο κορμός ήδη υπάρχει.

Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν κλειστά συμβόλαια ενώ όσοι δεν έχουν έχει γίνει ήδη η απαραίτητη προεργασία ώστε να παραμείνουν.

Αρχικά, ήδη έχει γίνει από τον περασμένο Δεκέμβριο πολύ καλή προεργασία με τον Τζέριαν Γκραντ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Επόμενη ανοικτή η υπόθεση αυτή του Γκριγκόνις του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Και εδώ όπως σας ενημερώσαμε η υπόθεση είναι προχωρημένη αφού ο Εργκίν Αταμάν έχει εισηγηθεί την παραμονή του παίκτη ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν.

Από την πλευρά του και ο Γκριγκόνις θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Για το τέλος, αφήσαμε την πιο δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση η οποία δεν είναι άλλη από αυτή του Κέντρικ Ναν.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη έχει γίνει μια σχετική προεργασία και κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ.

Και αυτό γιατί παρότι ο αρχικός του στόχος ήταν να γυρίσει στο NBA, δεν αποκλείεται τελικά να συνεχίσει στην Ευρώπη καθώς είναι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά η περίπτωση του Ναν αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια και θα τελειώσει στο τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Exit mobile version