Σερβικό ΜΜΕ: «Σε αυτά στοχεύει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Σέρβικα ΜΜΕ αναφέρουν τους στόχους που έχει από τη φετινή ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποφάσισε το καλοκαίρι να επενδύσει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψη για ΟΑΚΑ - "Αυτό που θα δούμε του χρόνου..."

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να μπει δυναμικά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού, έχοντας ως μοναδικό στόχο να επαναφέρει το σύλλογο εκεί που ανήκει. Δηλαδή στην κορυφή όλων των διοργανώσεων.

Μάλιστα σέρβικα ΜΜΕ αναφέρουν τους φετινούς στόχους του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των τροπαίων στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα και στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα:

«Με τον ερχομό του Εργκίν Αταμάν, με μεγάλες επενδύσεις στην ομάδα, οι πράσινοι βγήκαν από το σκοτεινό τούνελ και θεωρούνται και πάλι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι τρίτοι στην EuroLeague, πρώτοι στο εγχώριο πρωτάθλημα, έσπασαν την περιβόητη παράδοση στη Μαδρίτη, νίκησαν τη Ρεάλ εκτός έδρας για πρώτη φορά από το 2013, προκαλώντας την πρώτη εντός έδρας ήττα την τρέχουσα σεζόν στη μεγάλη ομάδα του Τσους Ματέο».

«Εκτός από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν εκπληρώσει όλους τους στόχους που είχαν τεθεί μέχρι τώρα, έφεραν το κοινό στο ΟΑΚΑ, αλλά ο προέδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό. Στοχεύει στα μεγαλύτερα τρόπαια, ήδη από αυτή τη σεζόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr