Μίτσιτς: «Σ' αυτή την ομάδα της Euroleague θα ήθελα να αγωνιστώ»

«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μεγάλη πρόταση στον Μίσιτς»

Ο Βασίλιε Μίσιτς σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θα ήθελε ν’ αγωνιστεί αν γυρίσει στην Euroleague.

Ο Βασίλιε Μίσιτς προχώρησε σε δηλώσεις του σε ορισμένες αποκαλύψεις για τα πλάνα που έχει όσον αφορά σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Euroleague.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος guard βρίσκεται στο NBA αυτή τη στιγμή για τους Χόρνετς, ενώ πριν κάνει το μεγάλο αυτό ταξίδι είχε διακριθεί με τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

Από εκεί και πέρα ο Μίσιτς είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο όσον αφορά μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να παίξω για τη Μπαρτσελόνα αν επιστρέψω στην Ευρώπη; Φυσικά, μου αρέσει η Μπαρτσελόνα, είναι μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Ήμουν κοντά στο να πάω εκεί μια φορά, αλλά δεν συνέβη λόγω συνθηκών. Η καρδιά μου είναι, επίσης, και στην Εφές, όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν επέστρεφα στην Ευρώπη θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό.

Δείχνω κάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην Οκλαχόμα; Όχι. Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι καινούργιο, απλά έχω περισσότερο χρόνο να παίξω. Απλώς προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Σύμφωνα με τον τρόπο που βλέπω το μπάσκετ, παίζοντας μόνο 10 παιχνίδια για μια ομάδα δεν μπορείς να δείξεις κάτι ιδιαίτερο. Ειλικρινά, έτσι νιώθω.

Τι θα κάνω όταν τελειώσει το συμβόλαιο; Δεν ξέρω, είναι μακριά, έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ (στο ΝΒΑ) του χρόνου, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία, εφόσον έχω ήδη έρθει εδώ για να δουλέψω σκληρά και να βελτιώνομαι κάθε χρόνο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News