Άγγιξε την 100άρα ο Παναθηναϊκός μετά το έπος της Μαδρίτης (vids)

Άγγιξε την 100άρα ο Παναθηναϊκός μετά το έπος της Μαδρίτης (vids)

Μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του και άγγιξε την 100άρα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ υψηλό σκορ και αρκετό θέαμα. Ο Κολοσσός φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο ΟΑΚΑ στο πρώτο δεκάλεπτο (6/9 τρίποντα), το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 26-26. Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 8 πόντους.

Από σκαστή πάσα του Σλούκα ήρθε το κάρφωμα του Μήτογλου (32-29) σε μια ωραία φάση δημιουργίας για το Τριφύλλι. Η διαφορά άνοιξε από τρίποντο του Σλούκα (36-29) από τη γωνία. Ο Παπαπέτρου ενίσχυσε στα ποσοστά της ομάδας από τα 6,75 με νέο μακρινό σουτ (39-31).

Με ένα σερί 8-0 και 17 συνολικά πόντους του Πόλεϊ ο Κολοσσός δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να χαλαρώσει με το σκορ (46-42). Ο Μήτογλου στην τελευταία «πράσινη» επίθεση ευστόχησε για τρεις και διαμόρφωσε το τελικό σκορ ημιχρόνου (51-42).

Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και με ένα επιμέρους σκορ 11-3 έγινε το αφεντικό στην αναμέτρηση (62-45). Οι «πράσινοι» διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού ως το φινάλε της γ’ περιόδου (79-58) με τον Σλούκα να πετυχαίνει ακόμη ένα τρίποντο.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα ο Ναν δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και αποσύρθηκε από το παρκέ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με το Τριφύλλι να κόβει ταχύτητα και να ανοίγει το ροτέισον. Ο Χουάντσο κάρφωσε εμφατικά στη ρακέτα του Κολοσσού (94-71). Το παιχνίδι έληξε 96-73.

Τα δεκάλεπτα: 26-26, 51-42, 79-58, 96-73

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News