«Ο Σλούκας είναι παικταράς και βιονικός παίκτης – Έχω πει από την αρχή ότι ο ΠΑΟ θα πάει σίγουρα στο Final4»

Ο παλαίμαχος άσος τού Άρη, Γιώργος Μπουσβάρος μίλησε μεταξύ άλλων για την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Σπανιόλο: «Μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ - Θαυμάζω τον Σλούκα»

Αναλυτικά όσα είπε στο sportdog:

Για τον Σλούκα:

“Ειναι παικταράς ο Σλούκας, βιονικός παίκτης, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση η εμφάνισή του στη Μαδρίτη.

Συνεχίζει και καλά κάνει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν εναντίον τής Ρεάλ Μαδρίτης, άλλαξε το ματς από όταν μπήκε“,

Πριν από καιρό μου είχες πει ότι περιμένεις κάποια στιγμή ο Σλούκας, όπως και ο Παπανικολάου και ο Βεζένκοφ, να επιστρέψουν στον Άρη.

“Πιστεύω ότι θα γίνει πρόεδρος του Άρη! Όλοι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία στον Άρη”.

Για τον Παναθηναϊκό: 

“Έχω πει από την αρχή ότι θα πάει σίγουρα στο Final4. Δεν περίμενα να δω όσα συμβαίνουν τώρα για να κάνω τον έξυπνο”.

Πώς βλέπεις φέτος τον Τολιόπουλο;

“Η Θεσσαλονίκη έχει δύο φίρμες: Κωνσταντέλια και Τολιόπουλο! Όλοι οι πιτσιρικάδες θέλουν να του μοιάσουν. Να δουμε αν θα τον κρατήσουμε, ο Άρης αυτή τη στιγμή τον θέλει αλλά με τι λεφτά, πώς θα είναι του χρονου η ομάδα κ.λπ. Είναι πολλά στη μέση”.

Υπάρχει το σενάριο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός – Πώς το σχολιάζεις;

“Μακάρι να πάει, αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει σε αυτές τις ομάδες. Να σκεφτεί και ο ίδιος τι θα αντιμετωπίσει, γιατί τα έχει τραβήξει ήδη μια φορά στον Ολυμπιακό που δεν έπαιζε”.

Πιστεύεις στον φετινό Άρη;

“Στο Eurocup περίμενα 6 νίκες και έγιναν 9. Μάρτη και ακόμα είμαστε μέσα στο κόλπο. Ο Καστρίτης έχει την εμπιστοσύνη του Άρη, ο πρόεδρος Παπαγεωργίου τον έχει εν λευκώ στο αγωνιστικό, πληρώνει κανονικά, αλλά είναι τα χρέη προς το Δημόσιο. Αν βρεθεί κάποιος και το πληρώσει αυτά, ο Άρης θα πετάξει. Ο Άρης έχει τρία προβλήματα: Τολιόπουλου, Καστρίτη και να φτιάξει το Παλαί για να ετοιμάζεται για Ευρωλίγκα. Αλλά να βρεθεί ιδιοκτήτης πρώτα, να πληρωθούν τα χρέη”.

Βλέπεις τον Καστρίτη σε πάγκο ομάδας Ευρωλίγκας;

“Έχει συμβόλαιο για του χρόνου, αλλά πρέπει να κοιταξει το μέλλον του αν υπάρξει ενδιαφέρον από Ευρωλίγκα. Ο Πρίφτης, για παράδειγμα, είναι στη Ρετζιανα με τον Κολντεμπέλα και παίρνει διπλάσια από τον Καστρίτη”.

 

Exit mobile version