Παναθηναϊκός - Κολοσσός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (3/3)

Σε απόσταση αναπνοής από την Μπαρτσελόνα και τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στην επανεκκίνηση της Basket League (3/3, 17.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στην επανεκκίνηση της Basket League (3/3, 17.15). Η αναμέτρηση είναι για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο οδεύει προς την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την κορυφαία εμφάνιση της χρονιάς, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και σπουδαία νίκη (97-86).

Κορυφαίος για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν που είχαν 22 ασίστ και μόλις 10 λάθη, ο Ματίας Λεσόρ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 17 πόντους σημείωσε ο Κέντρικ Ναν, ενώ ο Κώστας Σλούκας τελείωσε τον αγώμα με 16 και 6 ασίστ πραγματοποιώντας δυναμική επιτροφή μετά τον τραυματισμό του.

Ο Κολοσσός προέρχεται από αρκετά μεγάλη διακοπή εξαιτίας του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και το παράθυρο των Εθνικών ομάδων. Οι Ροδίτες με ρεκόρ 7-11 βρίσκεται στην 7η θέση και θα παλέψει μέχρι τέλους να μπει στην προνομιούχο 6άδα και να πλασαριστεί όσο καλύτερα γίνεται ενόψει των playoffs.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 17:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός-Κολοσσός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (3/3)

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τα λεγόμενα του Τούρκου προπονητή.

Τον αγώνα με τη Ρεάλ και τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είναι μία έξτρα νίκη που θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια να υπερασπιστούμε την τέταρτη θέση. Για το ματς, δεν ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε πολλά λάθη στην πρώτη περίοδο και τους δώσαμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Αλλά στη δεύτερη περίοδο ξεκινήσαμε να παίζουμε με καλύτερες αποστάσεις, να παίρνουμε σκορ από τον Ναν και ο Σλούκας ήλεγξε το παιχνίδι.

Δεν ήταν μία καλή μέρα για τη Ρεάλ. Μετά το παιχνίδι καταλαβαίνω πως δεν ήταν 100% συγκεντρωμένη και στο πρώτο ημίχρονο έκαναν 13 λάθη. Φυσικά παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά μάλλον μετά τη διακοπή έχασαν κάπως τη συγκέντρωσή τους. Αλλά αυτό είναι καλό για εμάς. Κι εμείς είχαμε παίκτες στις εθνικές. Εγώ γύρισα πριν από 2 μέρες από την Κωνσταντινούπολη. Στο δεύτερο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και επιτεθήκαμε με τον Ναν και τον Σλούκα. Και φυσικά με τον Λεσόρ, που μας έδωσε πολλούς πόντους στο πικ εν ρολ. Και έτσι πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Πώς τα πήγε ο Λεσόρ απέναντι στον καλύτερο σέντερ της Euroleague, τον Ταβάρες: «Για μένα ο καλύτερος σέντερ στην Euroleague είναι ο Ματίας Λεσόρ. Ο Λεσόρ δεν χρειάζεται κανέναν να του δώσει κίνητρο. Σήμερα έκανε ένα εξαιρετικό ματς, όπως και οι γκαρντ μας. Ο Ναν που σκόραρε και είχε και 8 ασίστ. Και ο Σλούκας μετά τον τραυματισμό του έκανε σπουδαίο ματς. Φυσικά ο Ταβάρες δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα, αλλά αυτό είναι θέμα της Ρεάλ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News