Παπαθεοδώρου: «Οι νουθεσίες στον Κέντρικ Ναν - Μήπως έπαθε... Τσιλούλη ο Χεζόνια;» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Οι νουθεσίες στον Κέντρικ Ναν - Μήπως έπαθε... Τσιλούλη ο Χεζόνια;» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Αυτό το δεκαήμερο λειτούργησε θετικά για τον Παναθηναϊκό. Η απώλεια του Κυπέλλου μπορεί να φέρει και μια εσωστρέφεια. Δεν ήταν και καλή στιγμή για να τα πουν οι παίκτες μεταξύ τους. Είναι σα να λέει η γυναίκα στο αγόρι της ”άσε με λίγο να σκεφτώ”. Βέβαια η γυναίκα μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί. 

Είπα σε ένα φίλο στον δρόμο, που με ρώτησε, πως βλέπω ”ήττα”. Νομίζω, όχι απλά, πλέον, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ριστάρτ, αλλά το άφησε πολύ γρήγορα πίσω το Κύπελλο με τη νίκη της χρονιάς που μπορεί να αλλάξει τα πάντα, όπως η νίκη με τη Μονακό στον πρώτο γύρο.

Απόντος του Σλούκα όλοι άλλαξαν ρόλους. Ο Ναν απόψε έβγαλε 7 ασίστ, δεν ξέρω αν το χει κάνει και στο NBA αυτό. Οι συμπαίκτες και οι προπονητές του, του είπαν πως πρέπει να μοιράσει τη μπάλα και να την πάρει την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει. Η αποδοχή στον Ναν από όλους είναι τεράστια, όπως και στον Σλούκα.

Μήπως… έπαθε λίγο Τσιλούλη ο Χεζόνια; Υπήρχε άνθρωπος που το πίστευε για το διπλό του Παναθηναϊκού. Ο Σλούκας. Είναι ο άνθρωπος που έκανε το 8-0 όταν αντεπιτέθηκε η Ρεάλ. Είπε πως μπορούμε να το κάνουμε. Το είχε πει και πριν το Μονακό. Σήμερα ήταν άλλη μια τέτοια μέρα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News