Δύσκολη αποστολή στην Μαδρίτη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Στην κορυφή με τα top-10 καρφώματα ο Κώστας!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague (29/02, 21:45).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague (29/02, 21:45). Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έπειτα από την απώλεια του Κυπέλλου και την διακοπή των Εθνικών ομάδων, επιστρέφει στην δράση, με στόχο να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε. Κοντολογίς με νίκη που θα το διατηρήσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά, ο Τούρκος προπονητής δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόσα, που παραμένει τραυματία. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο που αποκόμισε πρόβλημα στην μάχη της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία. Ενώ ερωτηματικά παραμένει η κατάσταση των διεθνών, που φορτώθηκαν με έξτρα λεπτά και μπήκαν απευθείας στην αποστολή χωρίς προπόνηση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime HD.

Αλλαγή ώρας στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων»

Οι αναμετρήσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την φάση των «16» του Europa Conference League, άλλαξαν τις ώρες στις υποχρεώσεις της μπασκετικής ομάδας στην Ευρωλίγκα που θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ! Αυτό επηρεάζει και το τριφύλλι. Έτσι, το «αιώνιο» ντέρμπι, που είναι προγραμματισμένο για τις 14/3 για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR στις 19:45 αντί για τις 21:15.

Παναθηναϊκός και Ρεάλ οι ομάδες με τους περισσότερους διεθνείς

Συνολικά 96 παίκτες Ευρωλίγκας, από 26 διαφορετικές χώρες, συμμετείχαν σε αυτό το «παράθυρα» για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, του Αφρομπάσκετ αλλά και του AmeriCup.
Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα είχε τους περισσότερους παίκτες από Ευρωλίγκα, 12 συνολικά, ενώ ακολούθησαν Ιταλία και Ισπανία που είχαν από 9, ενώ από 8 είχαν η Γερμανία και η Γαλλία.

Σε ό,τι αφορά στις ομάδες ο Παναθηναϊκός AKTOR και η Ρεάλ είχαν τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στα «παράθυρα» με συνολικά οκτώ διεθνείς. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» είχαν τους Μήτογλου, Μωραΐτη, Καλαϊτζάκη, Αντετοκούνμπο, Μαντζούκα, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι και Ερνανγκόμεθ. Από επτά διεθνείς είχαν Άλμπα, Αρμάνι Μιλάνο, Μπάγερν, Φενέρμπαχτσε, Παρτιζάν και Βίρτους Μπολόνια. Ο Ολυμπιακός είχε έξι διεθνείς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News