Ρεάλ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (29/02)

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας στην επανεκκίνηση της Euroleague (29/02, 21.45).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας στην επανεκκίνηση της Euroleague (29/02, 21.45). Οι «πράσινοι» πήραν ανάσες έπειτα από το γεμάτο τετραήμερο του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες. Η σεζόν βρίσκεται στο κομβικότερο σημείο και το σύνολο του Εργκίν Αταμάν δεν έχει περιθώριο απωλειών, αν θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Λούκα Βιλντόσα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ακολούθησε την αποστολή μένοντας στην Αθήνα για θεραπεία. Παράλληλα, η απεργία της Τετάρτης οδήγησε τους «πράσινους» στο να πετάξουν μια μέρα νωρίτερα για την ισπανική πρωτεύουσα. Μάλιστα, αυτό υποχρέωσε τους διεθνείς να μεταβούν απευθείας στη Μαδρίτη από τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων, χωρίς να επιστρέψουν στην Αθήνα.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (29/02)

Η αποστολή των «πρασίνων» αναχώρησε την Τρίτη από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την πρωτεύουσα της Ισπανίας, ωστόσο μια καθυστέρηση 2,5 ωρών στην πτήση δημιούργησε πρόβλημα στο πρόγραμμα του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, λόγω της πολύωρης καθυστέρησης, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν θα κάνει τελικώς προπόνηση απόψε στην Ισπανία, αφού δεν πρόλαβε το χρονικό περιθώριο που είχε για να χρησιμοποιήσει το βοηθητικό γήπεδο των «μερένχες».

Από εκεί και πέρα, οι Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο και Μαντζούκας ταξίδεψαν για την Ισπανία κατευθείαν από την Ολλανδία όπου είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική, όπως φυσικά και οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Μπαλτσερόφσκι και Λεσόρ. Αλλά και ο Αταμάν, με αποτέλεσμα η αποστολή που ταξίδεψε από το «Ελ. Βενιζέλος» να αποτελείτο από έξι παίκτες!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News