Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (18/02)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (18/02)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (18/02, 19.00).

Και τώρα… οι δυο μας!

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Άρη και με σκορ 76-65 προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το καθήκον του απέναντι στον Προμηθέα έκανε και ο «αιώνιος» αντίπαλος με σκορ 91-77.

Για 11η φορά στην ιστορία έχουμε τελικό απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τον «Εξάστερο» να μετράει 7 κατακτήσεις στα παιχνίδια αυτά.

O μεγάλος τελικός έχει τζάμπολ στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote Sport 5HD & ΣΚΑΪ.

Αταμάν: «Τη Δευτέρα το πρωί θα το πανηγυρίσουμε»

«Τώρα είμαστε στον τελικό. Προφυλάξαμε τους βασικούς στο τέλος και περιμένουμε να δύο με τον αντίπαλο μας. Αύριο θα έρθουμε εδώ για να πάρουμε το κύπελλο.

Αύριο και οι δύο ομάδες θέλουνε να το κερδίσουν. Τη Δευτέρα το πρωί θα το πανηγυρίσουμε και το βράδυ θα το ξεχάσουμε. Οι μεγάλοι μας στόχοι είναι το πρωτάθλημα και τα playoffs της Ευρωλίγκας. Πάντα όταν παίζεις θες να κερδίζεις.

Για να κάνω ανάλυση θα πρέπει να ξέρω τον αντίπαλο. Κάθε ματς είναι δύσκολο. Σέβομαι και τους δύο αντιπάλους και θα μιλήσω μετά το τέλος του άλλη ημιτελικού».

Αταμάν για τη διοργάνωση

«Είναι απόφαση της Ομοσπονδίας. Αλλά πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη περίοδος για να γίνεται αυτό. Στην Τουρκία δύο χρόνια πριν το άλλαξαν το σύστημα και ήταν σαν παιχνίδια πρωταθλήματος. Εντός και εκτός και μετά γινόταν το Final-4.

Και νομίζω ότι ήταν καλύτερο. Παρασκευή οι δύο ημιτελικοί και Κυριακή ο τελικός. Πιο δίκαιο. Για τον Ολυμπιακό αν πάει στον τελικό δεν είναι δίκαιο να παίζει τρεις συνεχόμενες ημέρες. Ούτε και εμείς να είμαστε τόσες ημέρες εδώ. Αλλά είναι απόφαση της Ομοσπονδίας».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News