Ο Αλβέρτης θυμήθηκε μια τρομερή ιστορία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο!

Ο Αλβέρτης θυμήθηκε μια τρομερή ιστορία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις στην εκπομπή Trace N’ Chase ενώ θυμήθηκε και μια τρομερή ιστορία με τον αείμνηστο Θανάση Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης:

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Το θεωρώ μεγάλη τύχη που μπόρεσα και πέρασα τόσα χρόνια δίπλα του», είπε και εξήγησε ποιος είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην περίπτωση του Σέρβους κόουτς που πλέον δουλεύει στην Παρτίζαν και αυτό έχει να κάνει «όχι μόνο με τις τεράστιες γνώσεις του στο άθλημα, αλλά με το χάρισμα που έχει να σε εμπνέει και να σε πείθει για το τι πρέπει να κάνεις στο γήπεδο».

Για το ποιος ήταν ο αγαπημένος του παίκτης του ΝΒΑ

«Ήταν ο Λάρι Μπερντ γιατί το να καρφώνω σαν τον Τζόρνταν ήταν αδύνατο να κάνω ραβέρσες για τον Καρίμ. Οπότε ό,τι πιο προσιτό σαν εικόνα για μένα ήταν το σουτ του Λάρι Μπερντ».

Η ιστορία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο:

«Μπορούσες να τους απευθυνθείς για οποιοδήποτε πρόβλημα είχες. Δεν ξέρω αν θα τους έλεγα κάτι αν έτρωγα… χυλόπιτα, αλλά θυμάμαι μια φορά που στην προπόνηση ζαλίστηκα λόγω υπογλυκαιμίας και βγήκα έξω.

Τότε έτρεξε ο κυρ Θανασης και μου λέει “τι έπαθες μεγάλε αρχηγέ”, του λέω “ζαλίστηκα” και μου λέει “εγώ είμαι εδώ”. Άνοιξε το τσαντάκι του έβγαλε λίγη ζάχαρη και μου την έδωσε»

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News