Χελάκης: «Η πρόκριση δεν κρίθηκε ακόμα αλλά ο Παναθηναϊκός...»

Ο Γιώργος Χελάκης μέσω της εφημερίδας «Sportday» σχολίασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα λέγοντας ότι η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης σχολίασε μέσω της «Sportday» το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αναφέροντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αλλά με τους πράσινους να έχουν ένα μικρό και πολύ σημαντικό προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Μεγάλη νίκη και προβάδισμα του Παναθηναϊκού. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά οι “πράσινοι” επιστρέφουν με νίκη απ’ την Τούμπα κι αυτό είναι σημαντικό. Μην ξεχνάμε ότι στο ίδιο γήπεδο είχαν ηττηθεί πριν από περίπου δέκα μήνες. Ο Τερίμ -κατά συνήθειά του- γέμισε την Τούμπα με αμυντικογενείς παίκτες για να κρατήσει το γκολ του Σπόραρ. Ουδείς ψόγος. Το Κύπελλο δεν είναι για επιδείξεις υψηλής ποιότητας. Πρέπει να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε μεγαλύτερη ποιότητα απ’ τον αντίπαλό του και η νίκη ήρθε ως επιστέγμασμα αυτής.

Ο ΠΑΟΚ πληγώθηκε απ’ τις επιλογές του προπονητή του, αλλά κι απ’ την καλή μελέτη που του είχε κάνει (μετά τον Αλμέιδα) και ο Τούρκος προπονητής. Η γρήγορη μετάβαση, που είναι σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού των γηπεδούχων, έμεινε ως αρετή στα χαρτιά… Ο ΠΑναθηναϊ΄κος είχε τον Αράο να δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας και τον Μπερνάρ να πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι επιθετικά, δημιουργώνοντας και χάνοντας ευκαιρίες. Με διαφορά ο καλύτερος του “τριφυλλιού” στα πρώτα 45 λεπτά και μέσα στη δημιουργία του γκολ της νίκης με τις ωραίες ενέργειές του. YΓ. Πρώτη φορά είδα τον Μπακασέτα να ξεφεύγει. Ασυνήθιστη εικόνα για παίκτη με τη δική του προσωπικότητα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr