Αταμάν: «Να σηκώσουμε την κούπα»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως στόχος της ομάδας του στο φετινό Final-8 είναι μονάχα να σηκώσει το τρόπαιο η ομάδα του.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο format του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο θεωρεί αρκετά συναρπαστικό, ενώ έπειτα αποκάλυψε πως μοναδικός στόχος του Τριφυλλιού είναι η κατάκτηση του τροπαίου.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι συναρπαστικά γιατί οι οκτώ ομάδες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο σε τρεις αγώνες. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα όπως και οι υπόλοιπες. Ελπίζω πως θα είναι μια γιορτή στο Ηράκλειο.
Εχω δει το πόσο οι Έλληνες αγαπάνε το άθλημα στους πέντε μήνες που είμαι εδώ, πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να μας δει να παίζουμε και θα δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει το Κύπελλο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη