Παναθηναϊκός: Διαμάντι άλλης εποχής ο Κέντρικ Ναν!

Ο Κέντρικ Ναν φημίζεται για την αθλητικότητά του, είδαμε πάλι πως απογειώθηκε στο β΄ μέρος του ματς με την Φενέρ για να υψώσει στοπ στο Νικ Καλάθη.

Δεν έβγαλε... λέξη ο Κέντρικ Ναν σε ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο άνθρωπος έχει μεγάλο κίνητρο να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και να ανταποκριθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο αφού δεν κρύβει ότι από το καλοκαίρι θα σκεφτεί την επιστροφή του στην πατρίδα.

Βέβαια αν η ομάδα έχει επιτύχει τους στόχους της κάτι μας λέει ότι η ιδιοκτησία θα απλώσει στα πόδια του χρυσάφι για να παραμείνει κάτοικος Αθήνας.

Το ισχυρό του πνεύμα και η μεγάλη ανταγωνιστικότητα που έχει μέσα του ίσως να ήταν το μεγαλύτερο δέλεαρ για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ποιος άλλος παίκτης της δικής του εμβέλειας και βιογραφικού θα δεχόταν να άφηνε τα μεγαλεία του ΝΒΑ για να έρθει στην Ευρώπη;

Σίγουρα κάποιος που είχε ακόμα φλόγα και κίνητρο μέσα του. Παρότι όχι…πρώτο μπόι δείχνει (κι είναι) πολύ σκληρός, ικανός να ανταποκριθεί στους κραδασμούς της EuroLeague.

Εδώ παίζεται τελείως διαφορετικό μπάσκετ από αυτό που έχει συνηθίσει, ωστόσο γρήγορα προσαρμόστηκε και σκοράρει κατά ριπάς.

Ο Ναν ξέρει πως είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ακόμα πιο δημιουργικός (πάντα σε συνδυασμό με την βοήθεια των συμπαικτών του) και για αυτό τον λόγο, ο Παναθηναϊκός περιμένει πίσω τον Κώστα Σλούκα που σετάρει όσο κανείς το παιχνίδι και κάνει πιο ορθολογική την πεντάδα.

Exit mobile version