Παναθηναϊκός: Επιδραστικός όσο δεν... πάει ο Χουάντσο!

«Καρφί» Αταμάν: «Κάναμε πράγματα που δεν έπρεπε» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ήταν στιγμές στο παιχνίδι με την Εφές που νόμιζες ότι ο Χουάντσο ήταν παντού. Στο τέλος του αγώνα εκείνος και ο Καλαϊτζάκης διεκδικούσαν τον τίτλο του κορυφαίου της βραδιάς!

Το καλοκαίρι οι πράσινοι τον άρπαξαν από τα χέρια της Μπαρτσελόνα. Ξεκίνημα ελπιδοφόρο: στην πρεμιέρα της Euroleague έκανε double – double (13 πόντοι με 2/3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), ενώ στη νίκη στο ΣΕΦ είχε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και ορισμένες καθοριστικές άμυνες απέναντι στους γκαρντ του Μπαρτζώκα.

Ο Ερνανγκόμεθ αποκτήθηκε για να δώσει ηγετικά στοιχεία στο αμυντικό σκέλος, να βοηθήσει στα ριμπάουντ, να δώσει εύκολο σκορ.

Ο τραυματισμός του στις αρχές Νοεμβρίου (συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού), τον πήγε πίσω.

Ο παίκτης ακόμα δεν παίρνει πολλά σουτ, δεν ξεχωρίζει επιθετικά, αλλά στα ριμπάουντ είναι αξιόπιστος, το ίδιο στα αμυντικά του καθήκοντα, με τον Εξάστερο να περιμένει να “ξεμπουκώσει” κι επιθετικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News