«Θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης - Τον αγαπάει ο Γιαννακόπουλος!»

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 83-81: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Τόλης Κοτζιάς εξέφρασε την άποψή του πως ο Γιώργος Παπαγιάννης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Rebound:

Για το ΠΑΟ-Φενέρ και… την επιστροφή του Παπαγιάννη:«Την Παρασκευή έχουμε τη ματσάρα Παναθηναϊκός – Φενέρ. Να δούμε πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από τις ήττες απέναντι σε Ζαλγκίρις και Άρη.

Όπως είναι ο Παναθηναϊκός, όλο και κάτι του τυχαίνει αναφορικά με τις απουσίες. Επιστρέφει ο Παπαγιάννης, είναι παιδί του Παναθηναϊκού, αγαπάει τον Παναθηναϊκό, τον αγαπάει ο Γιαννακόπουλος. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι θα επιστρέψει.

Για την Εθνική: «Στο ΟΑΚΑ θα επιστρέψει και για την Εθνική Ελλάδος, εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι στην Εθνική, δε νομίζω να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα από τη Φενέρ.

Ο Παπαγιάννης θέλει σαν τρελός να παίξει στην Εθνική. Εκεί θα είναι και ο Ρογκαβόπουλος και άλλοι καλοί παίκτες, δε νομίζω να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με Τσεχία και Ολλανδία. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες η κλήση. 

Για το ΟΑΚΑ: «Πήγα στα VIP του Παναθηναϊκού, είναι επιπέδου NBA. Τρομερή δουλειά. Υπερπολυτελείας όλα τα κομμάτια. Βεβαίως ο Γιαννακόπουλος θα φτιάξει ένα παλάτι στο ΟΑΚΑ. Έχω πάει σε πολλά γήπεδα του NBA τα τελευταία 30 χρόνια και μπορώ να καταλάβω. Θα φτιαχτεί μεγαλείο.»

Δείτε παρακάτω:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News