Μπηχτή Κάνααν σε Αταμάν: «Όλοι τα ίδια ματς παίξαμε, προχώρα...» (pic)

Κάνααν: «Με εξιτάρουν οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό»

Ο shooting guard του Ολυμπιακού, Αϊζέια Κάνααν την είπε στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν για τις δηλώσεις που έκανε.

Ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη και την ήττα της ομάδας του με 73-70 στο ΟΑΚΑ, ξέσπασε στις δηλώσεις του και αναφέρθηκε στην ώρα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας.

Ουσιαστικά ο Τούρκος τεχνικός του Τριφυλλιού θεώρησε ακατάλληλη την ώρα του συγκεκριμένου ματς και το εξέφρασε με έντονα παράπονα στη συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το σκέφτηκε να γίνει τέτοια ώρα το ματς. Χάσαμε το υποτιθέμενο πλεονέκτημα που είχαμε ότι παίζαμε στο γήπεδό μας. Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνος εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει», είχε αναφέρει συγκεκριμένα ο προπονητής του Εξάστερου.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις πάντως δεν έμειναν αναπάντητες, καθώς ο shooting guard του Ολυμπιακού, Αϊζέια Κάνααν πέταξε μπηχτή στον Εργκίν Αταμάν, γράφοντας στο instagram: «Όλοι τα ίδια ματς παίξαμε, προχώρα…».

Δείτε την εικόνα:

Μπηχτή Κάνααν σε Αταμάν: «Όλοι τα ίδια ματς παίξαμε, προχώρα...» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News