Κερδίζει και... μένει 4άδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (09/02, 21:15) για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Κερδίζει και... μένει 4άδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (09/02, 21:15) για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Το ροζ φύλλογ αγώνα είναι μονόδρομος για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, για να μην βάλει πρόβλημα στο εαυτό του, αναφορικά με την παρουσία του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου και οι νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια είναι άκρως απαραίτητες. Στο τελευταίο χρονικά ματς, ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα λάθος, γνώρισε δίκαιη ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ (73-70) και απώλεσε το αήττητο σερί που είχε εντός συνόρων.

Κανένας δεν κρύφτηκε από τις ευθύνες, με τον Εργκίν Αταμάν να απευθύνει δριμεία κριτική προς τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ για τον ορισμό του αγώνα Δευτέρα απόγευμα. Ξέχωρα από αυτό, ο Τούρκος προπονητής κράτησε όλη την Τρίτη τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ, κάνοντας έξτρα προπόνηση και βίντεο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Αταμάν: «Όλα πήγαν λάθος σήμερα»

Ένα τρομερό ξέσπασμα για την ώρα διεξαγωγής του ματς έκανε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Άρη! Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός.

«Έχω μια ερώτηση για όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Στην Ευρώπη, σε κάθε επαγγελματική λίγκα, ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, εργάσιμης ημέρας; Είναι γελοίο. Ήρθαμε από διαβολοβδομάδα και παίξαμε στις 17:00. Πώς να συγκεντρωθούν οι παίκτες σου σε ένα ματς πρωταθλήματος; Βάζεις 25 και 30 εκατομμύρια επένδυση και σε βάζουν να παίξεις στις 17:00 της Δευτέρας.

Δεν έχεις έτσι πλεονέκτημα έδρας, δεν έχεις χρόνο για να προετοιμαστείς. Όλα ήταν άθλια σήμερα, οι παίκτες, οι προπονητές κι εγώ, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι. Χάσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφάσισαν να γίνει αυτός ο αγώνας στις 17:00 της Δευτέρας. Ας μου πει κάποιος γιατί παίξαμε στις 17:00, σε εργάσιμη ημέρα, αυτόν τον αγώνα».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr