Ξέσπασμα Ομπράντοβιτς: «Αισθάνομαι τεράστια ντροπή»

Ομπράντοβιτς

Πυρ και μανία ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Παρτίζαν από τη Σπλιτ με το ξέσπασμά του να είναι πρωτοφανής.

Η Παρτίζαν αντιμετώπισε για την 19η αγωνιστική της ABA League τη Σπλιτ και γνώρισε την ήττα με 74-67 προκαλώντας τεράστιο θυμό στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε πως αισθάνεται ντροπή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στην Σπλιτ, άξιζε τη νίκη. Έπαιξαν ασύγκριτα καλύτερα από εμάς και άξιζαν απόλυτ να κερδίσουν το παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να απολογηθώ σε όσους ήρθαν και είδαν αυτή την εξαιρετικά κακή εκδοχή της Παρτίζαν. Όταν μια ομάδα δείχνει έτσι ο προπονητής πρέπει να αναρωτηθεί γιατί και να αναλάβει την ευθύνη. Όπως πάντα, την αναλαμβάνω.

Ξέραμε ότι έχουμε μπροστά μας μια σειρά από παιχνίδια και θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Ο Πάντερ είχε παίξει πολλά λεπτά στα τελευταία ματς και ο Ντόζιερ είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του. Για αυτό τους άφησα εκτός αγώνα. Ακόμα, δεν έχουμε βρει το λόγο της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ο Τριφούνοβιτς στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Για μία ακόμα φορά απολογούμαι στους οπαδούς της Παρτίζαν που είδαν την ομάδα έτσι. Αισθάνομαι τεράστια ντροπή»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News