Παναθηναϊκός-Άρης κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (05/02)

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 80-68: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Basket League στο ΟΑΚΑ (05/02, 17.15), με μοναδικό στόχο την διατήρηση του απόλυτου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Basket League στο ΟΑΚΑ (05/02, 17.15), με μοναδικό στόχο την διατήρηση του απόλυτου. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από ήττα και ταξίδι στο Κάουνας, και θέλει να δείξει αντίδραση μπροστά στο κοινό του, λίγο πριν από ένα δύσκολο πρόγραμμα, που θα καθορίσει τα πάντα στην Euroleague.

Για τους «πράσινους», πλέον, ακολουθεί… ανηφόρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με ελάχιστα πραγματικά «βατά» ματς στις τελευταίες 9 αγωνιστικές. Μάλιστα, από εναπομείνασες αναμετρήσεις, μόλις οι 4 θα είναι στο ΟΑΚΑ, και οι 5 θα είναι εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού AKTOR:
09/02 Παναθηναϊκός AKTOR – Φενέρμπαχτσε
29/02 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός AKTOR
08/03 Παναθηναϊκός AKTOR – Βιλερμπάν
14/03 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR
20/03 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR
22/03 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα
29/03 Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR
05/04 Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός AKTOR
11/04 Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα Βερολίνου

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 17:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Γκριγκόνις: «Όποτε χάνουμε το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λιθουανός άσος επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του σήμερα δεν ήταν καθόλου καλοί στην επίθεση ενώ υπογράμμισε ότι όποτε έρχεται μια ήττα για της ομάδα αυτή η ήττα έρχεται με τον ίδιο τρόπο. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

«Πρώτα απ’ όλα δεν παίξαμε τίποτα στην επίθεση, όταν ο αντίπαλος παίζει δυναμικά και εμείς δεν ακολουθούμε τα plays είναι δύσκολο. Τα ριμπάουντ, όλα… Πάντα περιμένεις πως θα παίξεις σε αυτή την έδρα, διαφορετική ενέργεια. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά όποτε χάνουμε, το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι μία κακή συνήθεια που έχουμε».

Για την ατάκα του Αταμάν πριν το τζάμπολ ότι η επίθεση θα καθορίσει την αναμέτρηση και τι συνέβη: «Αν ήξερα την απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις, δεν θα είχε συμβεί. Πας, δουλεύεις, βλέπεις βίντεο, μελετάς τον αντίπαλος, αλλά αν πας και σκοράρεις 68 πόντους, για ποια επίθεση να μιλήσουμε;».

Το συναίσθημα της επιστροφής του στο Κάουνας: «Πάντα το συναίσθημα είναι όμορφο, παρά την ήττα. Έχω πολλές αναμνήσεις. Είπα στην οικογένεια μου να υποστηρίξει εμένα σήμερα. Η μητέρα μου θα το έκανε, τα αδέλφια μου δεν είμαι σίγουρος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News