Χελάκης: «Διόλου απίθανο να έχουμε ελληνικό εμφύλιο για το ποια ομάδα θα πάει στο F4»

Χελάκης: «Αυτές τις μεταγραφές κάνει ο Γιοβάνοβιτς, όχι για να μην γκρινιάζουν οι οπαδοί»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε ελληνικό εμφύλιο στα play off της Euroleague.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας δεν ήταν αναπάντεχη. Αναπάντεχος ήταν ο τρόπος που ήρθε.

Είδαμε την ομάδα του Αταμάν να παραδίδει το πνεύμα της στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού.

Εδινε την εντύπωση ότι είχε ξεμείνει από δυνάμεις και ότι δεν υπήρχε άλλο… καύσιμο στο ρεζερβουάρ.

Αν ο Παναθηναϊκός περνούσε από τη Ζαλγκίρις θα ατένιζε με μεγάλη αισιοδοξία την τετράδα.

Ο στόχος αυτός δεν έχει χαθεί για τους «πράσινους» αλλά θα χρειαστούν κάποιες νίκες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για να επιτευχθεί.

Ετσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα ο βατός στόχος είναι η εξάδα. Η τετράδα δεν θεωρείται υπέρβαση αρκεί να μην ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ήττες.

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι πιο ζόρικα. Μπορεί να πήρε μεγάλο διπλό στο Μόναχο αλλά του χρειάζεται οπωσδήποτε διπλό κόντρα στη Βαλένθια ώστε να έχει τον πρώτο λόγο για την εξάδα. Για την τετράδα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Οι «ερυθρόλευκοι» για να το πετύχουν θα χρειαστεί να πάνε μόνο με νίκες μέχρι το τέλος. Μπορεί να μην έχουν στο δρόμο τους κάποια ανίκητη ομάδα, όπως η Ρεάλ, αλλά τέτοιο σερί είναι σχεδόν απίθανο να γίνει.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκει βηματισμό και περιμένει τον Φαλ για να έχει και πάλι ένα φόβητρο κάτω από τα καλάθια.

Ο Παναθηναϊκός έχει περίσσευμα ταλέντου αλλά φαίνεται να απορρυθμίζεται εύκολα σε ματς που οι αντίπαλοι προπονητές καταφέρνουν να διαβάσουν τον τρόπο του παιχνιδιού του όπως, συνέβη με τον Τρινκέρι στο Κάουνας.

Ετσι που εξελίσσονται τα πράγματα διόλου απίθανο να έχουμε ελληνικό εμφύλιο για το ποια ομάδα θα τα καταφέρει να φτάσει μέχρι το final four.

Θα ήταν θαυμάσιο να τις δούμε και τις δύο στο Βερολίνο αλλά με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πιο πιθανό είναι να ανταμώσουν στο δρόμο για τη Γερμανία.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News