Μπόγρης: «Με αυτόν τον τρόπο χάνονται πολλά παιδιά στον Παναθηναϊκό!» (vid)

Μπόγρης: «Με αυτόν τον τρόπο χάνονται πολλά παιδιά στον Παναθηναϊκό!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για τη 10η ήττα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα από τη Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Σήμερα ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί οι δύο ομάδες βασίστηκαν στο ταλέντο τους. Η Ζαλγκίρις στον Έβανς, ο Παναθηναϊκός στους Ναν και Γκριγκόνις.

Το ημίχρονο ήρθε στο +6 για τη Ζαλγκίρις, στο δεύτερο ήταν πολύ πιο στοχευμένη και πιο οργανωμένη η Ζαλγκίρις.

Έπαιξε ένα σύστημα, το οποίο το έπαιζε και ο Μπλατ στον Ολυμπιακό κάνοντας τον ψηλό δημιουργό.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να παίξει με τα 4άρια αλλαγές στο Pick N Roll. Είδαμε κάποια λάθη που ήταν αρχάρια , η Ζαλγκίρις έκανε 11 κλεψίματα που είναι τεράστιο νούμερο, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έκανε 5.

Τα 10 επιθετικά ριμπάουντ που κέρδισε η Ζαλγκίρις ήταν πολλά με 60% στο δίποντο και 40% στο τρίποντο. Ο Παναθηναϊκός πήγε αρκετά στην επαφή, κέρδισε φάουλ. Ο Σμιτς μάρκαρε τον Λεσόρ, τον έπαιξε τέλεια, για μένα μαζί με τον Ουλάνοβας, είναι ο MVP του αγώνα. Έδωσε σκληράδα, έβγαλε ενέργεια.

Με τον Παπαπέτρου… είναι γνωστή ως ανασφάλεια των προπονητών. Ο Αταμάν έκλεισε το ροτέισον. Άξιζε παραπάνω χρόνο ο Καλαϊτζάκης, ο Βιλντόζα δεν είναι εντός ρυθμού, πιστεύω μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος, θα τα καταφέρει.

Ο Αντετοκούνμπο είχε τα δύο άστοχα σουτ και δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Εξαιρετικός ήταν ο Γκριγκόνις. Πάλι στο ίδιο έργο θεατές, Ναν ένας-ένας. Με αυτόν τον τρόπο χάνονται πολλά παιδιά του Παναθηναϊκού.

Ο Σλούκας σίγουρα θα βοηθούσε πολλούς συμπαίκτες. Ο Λεσόρ ήταν σταθερός, δίχως να έχει βοήθεια από τον Αντετοκούνμπο και τον Μπαλτσερόφσκι.

Από δύο θέσεις που θα περίμενε μίνιμουμ 40-45 πόντους, ο Παναθηναϊκός πήρε μόνο 20. Μέχρι εκεί, δεν έχουμε να συζητήσουμε πολλά.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News