Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται καλύτερες διαιτησίες ο Παναθηναϊκός, καλύτερος γκαρντ της Ευρώπης ο Έβανς» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται καλύτερες διαιτησίες ο Παναθηναϊκός, καλύτερος γκαρντ της Ευρώπης ο Έβανς» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Ο Ολυμπιακός πήρε το πιο κρίσιμο σφύριγμα απέναντι στη Μπάγερν. Αν φτάσει στο σημείο αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει τύχη για να πάρει κάτι μεγάλο.

Ο Φρανσίσκο δέχτηκε χτύπημα πάνω στο πρόσωπό του. Η Ζαλγκίρις πήρε μια διαιτησία που θα ήθελε η γηπεδούχος ομάδα να έχει. Δεν μου έδειξαν πρόθεση οι διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από τη Μπάγερν, συνολικά δεν ήταν η διαιτησία με το μέρος του. Για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει καλύτερες διαιτησίες, αλλά νομίζω πως σήμερα δεν είναι το κύριο θέμα.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένος, έχει περισσότερο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ο Παναθηναϊκός δείχνει τελευταία την ποιότητά του. Και οι δύο αυτόν τον καιρό, δεν είναι καλά!

Η Ζαλγκίρις το ήθελε πολύ περισσότερο το ματς από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός το ήθελε λίγο περισσότερο από την Μπάγερν Μονάχου.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και αμυντικά και επιθετικά.

Η Ζαλγκίρις ίσως, να έχει και τον καλύτερο γκαρντ αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα είναι το πιο καυτό όνομα στην αγορά το καλοκαίρι, η ομάδα που προηγείται στην κούρσα, αυτή τη στιγμή, είναι η Φενερμπαχτσέ και μετά η Αρμάνι Μιλάνο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News