Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (02/02)

Λεσόρ: «Τα αγαπημένα μου καρφώματα ήταν αυτά που δεν έχασα»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της Euroleague στο Κάουνας (02/02, 20.00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της Euroleague στο Κάουνας (02/02, 20.00). Μοναδικός στόχος φυσικά, το νέο «διπλό» που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας!

Η ομάδα του ΕργκίνΑταμάν αντέδρασε υποδειγματικά μετά την ήττα από τη Μακάμπι κι άρχισε τη διαβολοβδομάδα με επιβλητική νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνο (79-62) που την ανέβασε στο 15-9 και όχι μόνο τη διατήρησε στην τετράδα, αλλά την ανέβασε στην 3η θέση, όπου ισοβαθμεί με Φενέρ και Βίρτους.

Οι «πράσινοι» σε άλλο ένα παιχνίδι εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη του ΟΑΚΑ, όπου μετρούν πέντε σερί νίκες και κοιτούν όλο και πιο ψηλά, στο δρόμο για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας.

 O αγώνας έχει τζάμπολ στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τo Novasports Prime.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης στην «Ζαλγκίριο Αρένα»

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ζαλγκίρις Κάουνας που θα γίνει την Παρασκευή (20:00) στη Λιθουανία. Το παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Στο Μονακό-Φενέρμπαχτσε, που θα γίνει την ίδια μέρα, διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Φούφης, μαζί με τους Νταμίρ Γιαβόρ και Αμίτ Μπαλάκ.

Το «πράσινο» απουσιολόγιο στο Κάουνας

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Κώστας Σλούκας ο οποίος δεν θα… ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Λιθουανία για τον αυριανό αγώνα με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει τις προπονήσεις και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι ο Σλούκας όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν ωστόσο στην αποστολή είναι κανονικά οι Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι και ο Μωραϊτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News