Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα και οι Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι

Πρόβλημα με Σλούκα - Ανησυχία στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα στο τσάρτερ για Κάουνας, προκειμένου την Παρασκευή να δώσει το δεύτερο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (79-62) πετάει με προορισμό το Κάουνας προκειμένου να δώσει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη που κάνει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάρει το πλεονέκτημα.

Οι πράσινοι δε θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από τη θλάση με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν βρίσκονται οι Λούκα Βιλντόζα, επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ, και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News