Παναθηναϊκός μπάσκετ: Το μεγαλύτερο κέρδος του Αταμάν

Μειωμένες οι πιθανότητες για μεταγραφή στον «Εξάστερο»!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να αισθάνεται περήφανος για ό,τι έχει χτίσει.

Στον αθλητισμό για μια ομάδα και ειδικότερα για τον Παναθηναϊκό μετρούν οι νίκες, οι πορείες και οι τίτλοι. Είναι τέτοιο το μέγεθος του συλλόγου που επιβάλλεται να παλεύει κάθε χρόνο, ώστε να έχει αποτελέσματα.

Οι πράσινοι βέβαια δεν ήταν συνεπείς με το ραντεβού τους τα τελευταία χρόνια και κινούνταν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τη συνηθισμένη με αποτέλεσμα να υπήρχε και στενοχώρια προς τον κόσμο της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά η φετινή χρονιά είναι εντελώς διαφορετική με το σύλλογο να έχει επιστρέψει εκεί που ανήκει και να έχει αφήσει πίσω, σαν μια παρένθεση, τα χρόνια που δε διεκδικούσε τις κορυφές που του αναλογούσαν.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει καταφέρει να χτίσει μια ομάδα που όλοι είναι παθιασμένοι, διψασμένοι και θέλουν να προσφέρουν γι’ αυτήν αλλά και τον ίδιο τους τον προπονητή. Μια αλάνθαστη, με λίγα λόγια, συνταγή, η οποία οδηγεί προς την επιτυχία συνεχώς.

Τελευταίο παράδειγμα που μας αποδεικνύει τη δίψα και την αφοσίωση που υπάρχει στην ομάδα είναι φυσικά η θέληση του Λούκα Βιλντόζα να μπει στην αποστολή και να παίξει με την Αρμάνι Μιλάνο παρά τον τραυματισμό που είχε υποστεί.

Ο Αργεντινός guard θέλει να ριχθεί στη μάχη και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα κι αυτό είναι έργο Αταμάν, όπως για παράδειγμα συμβαίνει και με τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος για μεγάλο διάστημα έπαιζε τραυματίας!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News