Παναθηναϊκός: 3ος πιο αποτελεσματικός παίκτης - Η διάκριση του Ναν

Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται λίγους μήνες στην Euroleague και ήδη έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία και να δείξει τη μεγάλη κλάση του.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει... μαθήματα ο Ναν

Ο Κέντρικ Ναν είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της διοργάνωσης φέτος και για τον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλο προνόμιο αυτό, καθώς τον έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός guard βρίσκεται τρίτος στη λίστα με τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες από τα σουτ μέσης απόστασης. Τα λεγόμενα δηλαδή mid-range shot.

Πιο συγκεκριμένα ο Ναν έχει κατά μέσο όρο 3.8 πόντους με ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός παιδιάς 44%. Τους ίδιους ακριβώς πόντους δίνει και ο Γουέιντ Μπάλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Αμερικανό combo guard να έχει χαμηλότερο ποσοστό ευστοχίας (37%).

Τέλος, στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Κέβιν Πάντερ με 4.6 πόντους κατά μέσο όρο και ποσοστό 53% ενώ στην δεύτερη θέση ο Μάικ Τζέιμς με 4.4 πόντους και 45%.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Παναθηναϊκός: 3ος πιο αποτελεσματικός παίκτης - Η διάκριση του Ναν

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr