Παναθηναϊκός μπάσκετ: Το ασύλληπτο ρεκόρ του Ναν

Ο Κέντρικ Ναν τρέχει φέτος στον Παναθηναϊκό ένα ρεκόρ, το οποίο σε κάθε ματς μεγαλώνει όλο και περισσότερο και είναι τρομακτικό!

Απόλλων Πατρών - Παναθηναϊκός 55-87: Τα highlights της... προπόνησης

Ο Παναθηναϊκός λίγους μήνες πριν απέκτησε τον Κέντρικ Ναν ανεβάζοντας πολύ την ποιότητα του ρόστερ του και γεμίζοντας με περισσότερες φιλοδοξίες τον κόσμο του.

Ο Αμερικανός guard ήρθε στην Ελλάδα μετά από υπέρβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος φέτος έχει βάλει στόχο να επαναφέρει τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης εκεί που ανήκει.

Ο Ναν είναι εξαιρετικός στην, έως τώρα, πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ξεχωρίζοντας σαν τη μύγα μες στο γάλα. Σπουδαίος παίκτης που έχει δώσει άπειρα πράγματα στους πράσινους, οι οποίοι θα ήθελαν να τον διατηρήσουν και τη νέα χρονιά στο ρόστερ τους.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αμερικάνος πρώην NBAer από την ημέρα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τρέχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει και δεν ξέρουμε που κι αν σταματήσει.

Ο λόγος γίνεται για τις ελεύθερες βολές σε Ελλάδα κι Ευρώπη, καθώς μέχρι στιγμής μετράει ποσοστό ευστοχίας 100%!

Για την ακρίβεια, μετράει 38/38 εύστοχες ελεύθερες βολές, με το σερί σε όλες τις διοργανώσεις να φτάνει 54/54 βολές σε Ελλάδα και Ευρώπη και με τον ρυθμό που αγωνίζεται είναι κάτι παραπάνω από ορατό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr