Ξεμούδιασμα και ανασύνταξη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μακάμπι - Παναθηναϊκός 90-75: Τα highlights από την ήττα

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πάτρα από τον Απόλλωνα, για την 16η αγωνιστική της Basket League (28/01, 20.15).

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πάτρα από τον Απόλλωνα, για την 16η αγωνιστική της Basket League (28/01, 20.15). Οι «πράσινοι» έρχονται από κοπιαστικό αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη, όπου ηττήθηκαν καθαρά στο φινάλε (90-75). Με αυτόν τον τρόπο, το «τριφύλλι» έπεσε στο 14-9 και οι Ισραηλινοί ανέβηκαν στο 13-10, κερδίζοντας και την ισοβαθμία.

Κορυφαίος των νικητών ήταν με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, ενώ από 14 πόντους πέτυχαν οι Μπόνζι Κόλσον, Λορέντζο Μπράουν και Τζος Νίμπο, ο τελευταίος μαζί με 12 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους, ρεκόρ καριέρας με 17 πόντους έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ είχε ο συγκινητικός Τζέριαν Γκραντ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Αταμάν: «Χωρίς χειριστές δεν γίνεται να παίξεις μπάσκετ»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις απουσίες και τη λειψή περιφέρεια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την ήττα από τη Μακάμπι, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής.

«Η Μακάμπι άξιζε τη νίκη γιατί είναι αδύνατο να παίζεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντς μόνο με τον Τζέριαν Γκραντ που έπαιξε και με φάουλ στην τελευταία περίοδο. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε με αλλαγές στην άμυνα αλλά δεν το κάναμε επιτυχημένα στο τέλος. Δεν παίξαμε καλά αλλά είναι λογικό, χωρίς χειριστές δεν μπορείς να παίξεις κανονικό μπάσκετ.

Αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα και ελπίζω οι Σλούκας και Βιλντόσα να γυρίσουν γρήγορα γιατί είναι πολύ δύσκολο χωρίς πόιντ γκαρτνς, ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ όσον αφορά τους τραυματίες δεν έδωσε απαντήσεις, λέγοντας «θα δούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News