Με αλύγιστη άμυνα πληρώνει στο Βελιγράδι ο «Εξάστερος»

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι του 3ου γύρου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Οι αποδόσεις για το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός, από τη Novibet.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι (21:05) για τη συνέχεια του νικηφόρου σερί στην Euroleague και την εδραίωση στην τετράδα!

Η φορμαρισμένη και ανεβασμένη βαθμολογικά και ψυχολογικά ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει νέα αποστολή, αυτή τη φορά στην άδεια Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου την οποία χρησιμοποιεί ως έδρα η «ομάδα του λαού» εξαιτίας του πολέμου στη Γάζα.

Οι οκτώ νίκες στις εννέα τελευταίες στροφές και το 4-0 στο πρόσφατο καρέ αγώνων έχουν ανεβάσει τον Παναθηναϊκό στο 14-8 και τον έχουν αφήσει μόνο τέταρτο, μια μόνο νίκη πίσω από τη δεύτερη θέση.

Ζητούμενο είναι η συνέχεια στο σερί με «προίκα» στην αυτοπεποίθηση της ομάδας και τη νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (85-80), ώστε η τετράδα να έχει ακόμα πιο έντονο πράσινο χρώμα και το «τριφύλλι» να πάρει ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ στην παράταση (81-86) όταν ακόμα η ομάδα ήταν στην αρχή και χωρίς αυτοματισμούς. Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Αναμφίβολα το έργο του «εξάστερου» δεν είναι εύκολο απέναντι στην ομάδα του Όντεντ Κάτας (ρεκόρ 12-10), την ώρα μάλιστα που οι επιλογές στην πρώτη γραμμή της περιφέρειας έχουν περιοριστεί εξαιτίας της ταυτόχρονης απουσίας Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόζα.

Ωστόσο όπως έδειξε η διαχείριση στο ντέρμπι και όχι μόνο, ο Καλαϊτζάκης προσφέρει στα μετόπισθεν ποιοτικά λεπτά και γενικότερα το τέμπο της ομάδας ορίζεται από την άμυνα, που έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά κι έχει κρατήσει τους αντιπάλους στους 71.3 πόντους στα επτά τελευταία παιχνίδια (6/7 ματς με τον αντίπαλο κάτω από τους 80 πόντους). Οι Under 80.5 πόντοι της Μακάμπι είναι σε απόδοση 2.20.

Σημαντικοί παράγοντες στην αμυντική αποτελεσματικότητα είναι τα λάθη των αντιπάλων, καθώς η ομάδα του Αταμάν τους αναγκάζει σε περισσότερα από κάθε άλλη (14), ενώ είναι δεύτερη στα κλεψίματα (7.6).

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News