Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Λιόλιο, είμαστε πλέον απέναντι – Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε και ο Mr Bean!» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τις... εξηγήσεις που ζητούσε η ΕΟΚ για τις «ιστορίες» του αναφορικά με τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Λιόλιο, είμαστε πλέον απέναντι - Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε και ο Mr Bean!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε μέσω του Instagram:

«Για να καταλάβουμε τι εστί ΕΟΚ. Καλούν εμένα για δυσφήμιση του αθλήματος, επειδή παραπονέθηκα δημόσια για τη διαιτησία της Τσαρούχα και του Πιτσίλκα που κατ’επανάληψη μας έχουν ξεσκίσει, ασταμάτητα, συνεχόμενα και επιδεικτικά. Αλλά αυτοί δεν καλούνται για συνεχόμενα λάθη, κάθε χρόνο σε κάθε παιχνίδι από κανέναν.

Ο κύριος Μπαρτζώκας, που τον Χριστό και την Παναγία δεν ξέρω πόσες φορές τους έχει γαμ…, στη δημόσια τηλεόραση, στον πάγκο που τα ακούνε παίκτες-προπονητές δεν τον έχει καλέσει κανένας. Στο ΣΕΦ «που… και πρε… Γιαννακόπουλε», «ψόφα από την πρέζα Γιαννακόπουλε», κανένας δεν σηκώνεται έστω για τα μάτια του κόσμου, να κάνει ένα νέβμα να πει σταματήστε!

Ούτε εκεί δυσφήμηση του αθλήματος. Ούτε, επίσης, όλες αυτές οι εκρηκτικές ενέργειες του Μπαρτζώκα στον πάγκο, που θα τις ζήλευε και ο Ρόουαν Άτκινσον, ο Mr Bean, σαν να τον χτυπάει ηλεκτροπληξία. Δεν είναι η δυσφήμιση του αθλήματος η αλαζονεία και ο τρόπος που μιλάει για αντιπάλους και, και, και…

Είμαι εγώ η δυσφήμιση του αθλήματος που επενδύω τα χρήματά μου και την ενέργειά μου, τη φαιά μου ουσία, για να υπάρχει ένας Παναθηναϊκός σε τέτοιο επίπεδο με αστέρια μέσα στο γήπεδο, αστέρια στον πάγκο, που έχω καταφερθεί ενάντια των οργανωμένων face to face, που έχουμε έρθει πολλές φορές σε κόντρα. Ό,τι λάθη έχω κάνει, έχω ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές.

Πόσο καραγκιόζηδες είστε. Κύριοι και κυρίες στην ΕΟΚ, δυσφήμιση του αθλήματος, είναι να αλλοιώνεις πρωταθλήματα που βλέπει όλη η Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση, να συμπεριφέρεσαι όπως ο κύριος Μπαρτζώκας, να έχεις προέδρους αντίπαλης ομάδας οι οποίοι όταν βρίζουν μέσα στο γήπεδο τους τους αντίστοιχους άλλων ομάδων, το μόνο που κάνουν είναι να σφυρίζουν αδιάφορα… Δεν θέλω να μπω καν στη σκέψη ότι τα ζητάνε να γίνονται.

Δεν πειράζει. Τόσα χρόνια, όλοι βαράτε. Τι καταφέρατε; Μια τρύπα στο νερό. 

Θα στα πω δημόσια κύριε Λιόλιο. Πίστευα ότι όλο το μένος απέναντι σε μένα και στον Παναθηναϊκό, προέρχεται από το γεγονός ότι με είχες συνδυάσει προφανώς λανθασμένα με την προηγούμενη κατάσταση στην ΕΟΚ, με τον κύριο Βασιλακόπουλο.

Και ότι εγώ δεν θεωρούσα ότι εσύ είσαι το καλύτερο για το μπάσκετ, και ότι άλλοι υποψήφιοι θα ήταν καλύτεροι. Πίστευα ότι πραγματικά, δεν είχες κάτι άλλο, ούτε έιχες τίποτα συγκοινωνούντα δοχεία με τον Πειραιά.

Έκανα ό,τι ζητάς. Για την Εθνική, καλά ούτως ή άλλως θα το έκανα για την Εθνική. Σου έδειξα με χίλιους τρόπους ότι δεν έχω τίποτα, αρκεί να μην παίζεις με την επένδυσή μου. Δύο χρόνια με δουλεύεις και πλέον, στο λέω ευθέως, είμαστε απέναντι.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version