Με την Χριστίνα Κεφαλά στις εξέδρες δεν χάνει ο Παναθηναϊκός AKTOR! (pic)

Με την Χριστίνα Κεφαλά στις εξέδρες δεν χάνει ο Παναθηναϊκός AKTOR! (pic)

Η Χριστίνα Κεφαλά έφερε και πάλι γούρι στον Παναθηναϊκό που κέρδισε την Παρτιζάν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Όποιος επισκέπτεται το ανανεωμένο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού, είναι αδύνατον να μην ξαναγυρίσει στην «καυτή» έδρα στο Μαρούσι.

Τα εισιτήρια στους αγώνες του Παναθηναϊκού «εξαφανίζονται» με ρυθμούς που δεν έχει συνηθίσει η Ελλάδα, ενώ ολοένα και πληθαίνουν στις εξέδρες δημοφιλείς παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο και την τηλεόραση.

Η Χριστίνα Κεφαλά παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του «Εξάστερου» απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και έφερε και πάλι γούρι, όπως και στον αγώνα με την Εφές προ ολίγων ημερών.

Η πρώην Survivor ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από τη θεαματική είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR στο παρκέ.

Στο κλειστό του μπάσκετ βρέθηκε, επίσης, το βράδυ της Παρασκευής οι Νίκος Μπάρτζης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Νίκος Απέργης.

Δείτε παρακάτω:

Με την Χριστίνα Κεφαλά στις εξέδρες δεν χάνει ο Παναθηναϊκός AKTOR! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News