Τα δεδομένα για Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι ενόψει Κυπέλλου!

Τα δεδομένα για Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι ενόψει Κυπέλλου!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει πότε θα επιστρέψουν οι Λούκα Βιλντόζα και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στην ενεργό δράση ώστε επιτέλους ο Έργκιν Αταμάν να δουλέψει με όλο το ρόστερ του κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Αυτή την στιγμή οι δυο παίκτες είναι εκτός δράσης καθώς ο Βιλντόζα υπέστη ζημιά στο γόνατο ενώ ο Μπαλτσερόφσκι υπέστη σκωληκοειδίτιδα.

Βέβαια και οι δυο είναι σε καλή κατάσταση και η αποθεραπεία τους πηγαίνει πολύ καλά εώς τώρα.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα απουσίας τους και το πότε θα επιστρέψουν σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να δούμε πως θα συνεχιστεί η αποθεραπεία τους.

Όμως αν όλα πάνε καλα, τότε πιθανότατα ο Βιλντόζα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 10/2 δηλαδή σε 20 μέρες από σήμερα.

Από την άλλη η απουσία του Μπαλτσερόφσκι στις 15 με 20 μέρες κάτι που σημαίνει ότι οι δυο παίκτες ίσως μπουν και μαζί στην εξίσωση της ομάδας.

Τέλος και οι δυο λογικά θα είναι έτοιμοι οριακά για τον FINAL 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 15/2-18/2.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News