ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τον πελάτη! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική της Basket League (22/01, 20.15).

Ερνανγκόμεθ: «Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, το έβδομο αστέρι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική της Basket League (22/01, 20.15). Το τέταρτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» είναι γεγονός και ο Παναθηναϊκός θέλει να το κερδίσει για να κλειδώσει οριστικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας εντός συνόρων. Και φυσικά να προβληματίσει τον αντίπαλό του που βρίσκεται σε περίοδο εσωστρέφειας.

Η ομάδα του Αταμάν μεταξύ άλλων έχει βελτιώσει πολύ την άμυνά της και στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της έχει κρατήσει τον αντίπαλο κάτω από τους 76 πόντους. Απέναντι στον Ολυμπιακό, επικράτησε πανεύκολα μέσα στο ΣΕΦ για τον πρώτο γύρο, 66-54, παίζοντας εξαιρετική άμυνα σε όλο το ματς!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή και πάλι»

Εγκώμια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό AKTOR εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη δική του Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος προπονητής.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζουν πραγματικά καλά και είμαι βέβαιος πως η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική. Μετά από αρκετά χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωλίγκας. Έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που έχει τις μεγαλύτερες βλέψεις και έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πριν το πρώτο ματς παιχνίδι εδώ. Αξίζουν τον σεβασμό μας, αλλά έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας και μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Η… πικάντικη παραγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε… ειδική παραγγελία στον κουρέα του εν όψει των δύο μεγάλων αγώνων του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ, απόψε με την Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα και τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

«Παρακαλώ, κύριε Αγγελόπουλε, θέλω να μου κάνετε αυτό το μαλλί που κερδίζει απόψε την Παρτιζάν 14 πόντους και με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα κερδίζει 42 πόντους. Αυτό το μαλλί θέλω να μου κάνετε», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στον κομμωτή του ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανεβάζοντας το σχετικό story στο Instagram.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr