Καλεσμένος ο Ζοτς στο νέο πάρτι του Παναθηναϊκού που πληρώνει 1.85!

«Βλέπει» και την 3η θέση ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε η Βίρτους Μπολόνια!

Οι αποδόσεις για το Παναθηναϊκός-Παρτιζάν από τη Novibet!

Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για άλλο ένα πάρτι στην Euroleague, αυτή τη φορά απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (21:15)! Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Παρτιζάν για την 22η αγωνιστική της Euroleague για να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη μαζί με τον κόσμο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της κατάταξης!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι η πιο «καυτή» της διοργάνωσης, με επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια κι αν δεν είχε… χαρίσει τη νίκη στη Βιτόρια με την Μπασκόνια θα είχε κάνει το 8/8.

Οι αποδόσεις για το Παναθηναϊκός-Παρτιζάν από τη Novibet!

Ήδη πάντως με τις τρεις τελευταίες νίκες, με Βαλένθια, Εφές και φυσικά το πάρτι με τη Μονακό το ρεκόρ έχει φτάσει στο 13-8, με το «τριφύλλι» να πατά γερά στα πόδια του και να κοιτά όλο και ψηλότερα, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά!

Σειρά έχει η δοκιμασία με την Παρτιζάν (11-10) στο ΟΑΚΑ, όπου φυσικά είναι ξεχωριστή (και) λόγω της νέας επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το απόλυτο σύμβολο της χρυσής εποχής της ομάδας θα απολαύσει για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου πριν τεθεί αντιμέτωπος με τους «πράσινους», που θέλουν ρεβάνς για την ήττα στο Βελιγράδι.

Στην «Stark Arena» ο Παναθηναϊκός είχε χαρίσει τη νίκη αν και είχε προβάδισμα 10 πόντων λίγα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, λυγίζοντας στην παράταση και τώρα έχοντας μάθει από τα λάθη του είναι έτοιμος να πανηγυρίσει ξανά. Η νίκη του Εξάστερου με χάντικαπ άνω των 5.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Η ομάδα του Αταμάν μεταξύ άλλων έχει βελτιώσει πολύ την άμυνά της και στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της έχει κρατήσει τον αντίπαλο κάτω από τους 76 πόντους. Να σκοράρει η Παρτιζάν λιγότερους από 79.5 πόντους είναι σε απόδοση 1.84.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News