Γιαννακόπουλος - «Βόμβα» για το ντέρμπι: «Μπορεί ο Ολυμπιακός να θελήσει να διακοπεί το παιχνίδι»

Γιαννακόπουλος: Πήρε θέση για Μίχαλιουκ και Ντόρσεϊ (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον ορισμό της διαιτητή Τσαρούχα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα στόρυ στα social media και έγραψε:

«Λοιπόν, το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ειδικότερα μετά το ορισμό των διαιτητών και της Τσαρούχα είναι, γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και ότι δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα για να διακοπεί ο αγώνας με τους ανθρώπους που κάθονται στα court sides.

Θα παρακαλέσω λοιπόν και εσάς να είσαστε κόσμιοι, να μην δώσετε δικαιώματα, είσαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε κερδίσει και 12 πόντους μέσα στο ΣΕΦ.

Uα είναι κρίμα από τον θεό να έρθει οποιοσδήποτε μην λέμε ονόματα καταλαβαίνουμε όλοι με τα καραγκιοζιλίκια του τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση για να διακοπεί το παιχνίδι. Σας παρακαλώ όλους.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News