Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ούτε το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο δε θα τον χωράει!

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ούτε το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο δε θα τον χωράει!

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε όλα τα επίπεδα στο μπασκετικό του τμήμα κι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας δημιουργώντας απίστευτες ατμόσφαιρες.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επανήλθε στην κανονικότητα και ζει πλέον στιγμές του ένδοξου παρελθόντος του.

Το τρένο έχει μπει για τα καλά στις ράγες και προχωράει με μεγάλη ταχύτητα προς μονάχα μία πορεία. Δηλαδή την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη με πιλότο τον Εργκίν Αταμάν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή, καθώς κατάλαβε πως κάτι αναμένεται ν’ αλλάξει στο μπασκετικό τμήμα με τα προηγούμενα προβληματικά χρόνια να… διαγράφονται!

Μπορεί, όπως είναι απόλυτα λογικό, η ομάδα να ήθελε χρόνο προκειμένου να αποδόσει όσο περισσότερο και καλύτερα γίνεται μέσα στο παρκέ, όμως από τη στιγμή που τα έχει καταφέρει, ο κόσμος στην κυριολεξία δεν κρατιέται και γεμίζει όχι μόνο το ΟΑΚΑ αλλά και τα στάδια σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο παιχνίδι με την Παρτίζαν θα υπάρξει sold out στο ΟΑΚΑ, ενώ τρομερά σκηνικά για ένα… μαγικό χαρτάκι, σημειώθηκαν και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι την επόμενη Δευτέρα.

Με δεδομένο ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν συνεχίσει αυτές τις πτήσεις και με δεδομένο ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας, τότε κανένα γήπεδο δε θα μπορεί να φιλοξενήσει τον διψασμένο και γεμάτο ενθουσιασμό και πίστη κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News