Παναθηναϊκός: Οργιάζει ο ακόμα και έτσι ο Εξάστερος!

Παναθηναϊκός - Μονακό 88-63: Τα Highlights σε ελληνική περιγραφή

Είμαστε από αυτούς που μπορούν να δουν παιχνίδια 65 πόντων ως “έργα τέχνης”, τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο μέσω επίθεσης, εξίσου συγκινητική είναι κι η προσπάθεια να “κατεβάσεις” τον αντίπαλο.

Στα μάτια ενός θιασώτη της άμυνας το θέαμα του ΟΑΚΑ τις προάλλες στον αγώνα με τη Μονακό ήταν ανάλογο με αυτό που προσφέρει π.χ. μια πολύ καλή Fundamental επίθεση τύπου…Λέηκερς στους υπόλοιπους.

Για αυτό και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την αόρατη αλλά πολύ έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο γραμμή επικοινωνίας με τη κερκίδα, η οποία από ένα σημείο και μετά νιώθεις ότι αμύνεται μαζί με την ομάδα.

Στην επίθεση πρόβλημα δεν υπάρχει, εκεί υπάρχουν κάμποσοι “φονιάδες” που θα σκοράρουν όπως και να χει, ωστόσο η άμυνα ήταν το ερωτηματικό για το αν θα μπορούσαν να δέσουν τα κομμάτια του παζλ μεταξύ τους.

Σε πολύ καλό δρόμο είναι ο σύλλογος κι όταν μπουν στο ρόστερ Παπαπέτρου και Βιλντόζα τότε θα πάρουν λεπτά ξεκούρασης παίκτες που έχουν τραβήξει πολύ κουπί μέχρι σήμερα, σαν τους Γκραντ και Μήτογλου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News