Παναθηναϊκός: Εξάστερο upgrade με υπογραφή Αταμάν!

Παναθηναϊκός: Η κίνηση-κλειδί του Αταμάν που έδωσε τη νίκη στον Εξάστερο

Όσο τρέχουμε τη σεζόν νιώθουμε όλο και πιο δικαιωμένοι που τον Σεπτέμβρη γράφαμε πως η κέντα Παναθηναϊκού-Αταμάν μπορεί να φέρει κάτι καλό που θα έχει προπονητικό ενδιαφέρον εάν κι εφόσον ο κόουτς πείσει τους παίκτες του να παίξουν και άμυνα.

Βλέπουμε τους Γκριγκόνις και Ναν να “λυσσάνε” και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Για να μην πιάσουμε την προσπάθεια του Χουάντσο που προσπαθεί να βρει ρυθμό μέσω ριμπάουντ και κάλυψης χώρων αφού τα σουτ δεν του βγαίνουν (ακόμα).

Το τριφύλλι έχει στο ρόστερ πολλά παιδιά που νιώθουν καλύτερα με την μπάλα στα δικά τους χέρια, αλλά όσο περνούν οι εβδομάδες η ομάδα αντιλαμβάνεται τα ερεθίσματα στο εκάστοτε αγωνιστικό περιβάλλον και προσαρμόζεται.

Από τότε που έχουν ανεβάσει το επίπεδο της άμυνας τους οι πράσινοι είναι πολύ πιο δεκτικοί κι ενδιαφέροντες σαν σύνολο στο μάτι των τρίτων αφού αποδεικνύονται…χαμαιλέοντες.

Τα αμυντικά νούμερα τους είναι εξαιρετικά ενώ με τις απλωμένες τους άμυνες καταφέρνουν να επιβάλλουν πιο γρήγορο τέμπο το οποίο τους δίνει αυτόματα το πάνω χέρι ειδικά απέναντι σε σύνολα με βαριά κορμιά, καταλύοντας κάθε υποψία μαχητικότητας που τυχόν έχει μέσα του ο αντίπαλος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News