«Βλέπει» και την 3η θέση ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε η Βίρτους Μπολόνια!

«Βλέπει» και την 3η θέση ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε η Βίρτους Μπολόνια!

Το παιχνίδι στο Σινάν Ερντέμ ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό στη «μάχη» για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας, αλλά και μιας υψηλότερης θέσης στην τελική κατάταξη που θα του ενισχύσει τις πιθανότητες για πρόκριση στο Final 4.

Η Εφές έπεσε πάρα πολύ χαμηλά μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και έβαλε τέλος στον κατήφορο με μια επιβλητική νίκη απέναντι στη δεύτερη, Βίρτους Μπολόνια με 99-75!

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βλέπει, πλέον, και την 3η θέση στη βαθμολογία της Ευρωλίγκα, καθώς πλέον, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους Ιταλούς με τη διαφορά να πηγαίνει στη μία νίκη!

Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Βίρτους Μπολόνια με διαφορά 14 πόντων (90-76), επομένως, εκτός απρόοπτου, θα έχει και το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Επόμενη αγωνιστική:

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν

Εφές – Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι

Βίρτους Μπολόνια – Βιλερμπάν

Μονακό – Ρεάλ Μαδρίτης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News