«Κλειδώνει» τα πλέι οφ ο Εξάστερος! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ένα ημίχρονο βγαλμένο από το υψηλότερο επίπεδο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μονακό στο ΟΑΚΑ, στο φινάλε της διαβολοβδομάδας (11/01, 21.15).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μονακό στο ΟΑΚΑ, στο φινάλε της διαβολοβδομάδας (11/01, 21.15). Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν μαζί με τον πύρινο λαό στο πλευρό τους, να κερδίσουν και τους Μονεγάσκους για την 21η αγωνιστική, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της θέσης τους στα playoffs.

Παίκτης κλειδί στον φετινό Παναθηναϊκό σε άμυνα και επίθεση είναι ο Γκραντ. Ο Αμερικάνος θα λάβει ειδική αποστολή να εξολοθρεύσει τον μεγάλο σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς και βοηθητικό ρόλο στον συγκεκριμένο τομέα θα έχει και ο Καλαϊτζάκης. Το δίδυμο Γκραντ- Καλαϊτζάκης έχουν την ικανότητα να βγάλουν εκτός ρυθμού τον Τζέιμς.

Επίσης, δεν περνάει απαρατήρητη η αγωνιστική εκτόξευση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο σέντερ του «τριφυλλιού» πάει από το καλό στο καλύτερο και προσφέρει αμέτρητες βοήθειες στον Λεσόρ. Με την Εφές έγραψε στη στατιστική του 6 πόντους, 1 τάπα, 2 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ. Στη «μάχη» της ρακέτας θα βοηθήσει και πάλι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί από τo Novasports Prime.

Αταμάν: «Πολύ σημαντικό να νικήσουμε ξανά τη Μονακό»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μονακό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής.

«Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Πιστεύω πως τακτικά η Μονακό μοιάζει με την Εφές. Έχει πολύ επικίνδυνους περιφερειακούς, όπως ο Μάικ Τζέιμς, ο Τζόρνταν Λόιντ, ο Άλφα Ντιαλό. Έχει σκόρερ και δημιουργούς, ενώ και οι ψηλοί της κάνουν καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Κανείς δεν έχει χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Δίχως αμφιβολία, η Μονακό είναι πιο αθλητική από την Εφές, αλλά και καλύτερη αμυντικά. Θα είναι ένα πιο σκληρό παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς. Νικήσαμε στην έδρα της Μονακό με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά μιλάμε για μια ομάδα που ανήκει στα φαβορί για το Final Four. Θα είναι κομβικό να την νικήσουμε ξανά. Αν κερδίσουμε θα πάρουμε ένα σπουδαίο πλεονέκτημα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας».

Για την κατάσταση των παικτών του: «Όχι. Φυσικά, όλοι είναι κουρασμένοι. Ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια. Όμως, το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Η Μονακό έπαιξε χθες και σήμερα είχε ταξίδι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο νέο πρόβλημα. Ελπίζω πως ύστερα από αυτό το παιχνίδι ο Παπαπέτρου θα γυρίσει στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News