Λάρκιν: «Γλυκόπικρο να παίζω κόντρα στον Αταμάν ειδικά όταν κερδίζει»

Λάρκιν: «Γλυκόπικρο να παίζω κόντρα στον Αταμάν ειδικά όταν κερδίζει»

Ο Σέιν Λάρκιν παραχώρησε δηλώσεις στο «BNSports.gr» κι αναφέρθηκε στα συναισθήματα που νιώθει όταν παίζει κόντρα στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Σέιν Λάρκιν μετά την ήττα της Εφές από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πραγματοποίησε δηλώσεις στο «BNSports.gr» κι αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του δημιουργούνται, όταν παίζει κόντρα στον Εργκίν Αταμάν.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν μια άψογη συνεργασία στην τουρκική ομάδα και σήκωσαν πολλά τρόπαια με αποκορύφωμα τις δύο back to back Euroleague, οι οποίες θα μπορούσε να ήταν και τρεις σερί υπό διαφορετικές συνθήκες.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι και μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού Αταμάν και Λάρκιν είχαν μια θερμή αγκαλιά, καθώς ο ένας αναγνωρίζει τον άλλον με τη σχέση τους να έχει χτιστεί πάνω σε πολύ γερές βάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο guard της Εφές:

«Για να μπορέσουμε να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί  θα πρέπει να παίζουμε πολύ σκληρότερα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όλα τα λεπτά. Μόνο αν το κάνουμε αυτό θα καταφέρουμε να επανέλθουμε στις νίκες.

Προφανώς είναι κάπως γλυκόπικρο να παίζω απέναντι στον Εργκίν Αταμάν. Τα πηγαίνει καλά στη νέα του ομάδα  και το απέδειξε και με τη νίκη, οπότε δεδομένης της στιγμής και του αρνητικού αποτελέσματος δεν είναι και το καλύτερο για εμάς που τον αντιμετωπίσαμε.

Τόσο ο Ερντέμ Τσαν, όσο και ο Εργκίν Αταμάν έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που προπονούν. Ο Αταμάν μας άφηνε αρκετά πιο ‘ελεύθερους’ για να κάνουμε τις δικές μας επιλογές, ενώ αντίθετα ο Τσαν θέλει να είναι περισσότερο από πάνω μας και να έχει τον έλεγχο των αποφάσεων. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ τους. Πάντως ο κάθε προπονητής έχει άλλη οπτική κι αυτό είναι το λογικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News