Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η πιθανότητα μεταγραφής... εβδομάδων για αντι-Βιλντόζα

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Το ξέσπασμα κι ο επόμενος στόχος του Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να ζήσει χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα για ένα διάστημα, καθώς ο Αργεντινός guard υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου.

Ο Παναθηναϊκός είδε στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι να τραυματίζεται σοβαρά ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος μάλιστα προερχόταν κι από μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια κι όλοι περίμεναν να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα που δεν είχε έως τώρα.

Πλέον ο Εργκίν Αταμάν θα κληθεί για τουλάχιστον ένα μήνα, μπορεί και παραπάνω, να παίξει χωρίς τον Αργεντινό άσο. Κάτι που σημαίνει ότι στερείται μία ποιοτική και παράλληλα ποσοτική λύση για ένα απαιτητικό και εξοντωτικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα το πλάνο, για να καλυφθεί το κενό του Βιλντόζα καλύπτεται σε τρεις επεξηγήσεις, οι οποίες θα αναλυθούν σύντομα παρακάτω.



Αρχικά ο Παναθηναϊκός θα πάει με το υπάρχον ρόστερ και επιλογές. Δηλαδή ο Αταμάν θα δώσει περισσότερο χρόνο στους Σλούκα, Ναν, Γκραντ και θα δώσει πιο ενεργό ρόλο στους Μωραΐτη, Καλαϊτζάκη, οι οποίοι έχουν δείξει ότι μπορούν να δώσουν πολύτιμες λύσεις.

Έπειτα μία ακόμη λύση έρχεται και πάλι από το υπάρχον ρόστερ και πιο συγκεκριμένα με την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι πράσινοι θα έχουν για πρώτη φορά μετά από καιρό φέτος καθαρό «3» κι έτσι ο Μάριους Γκριγκόνις θα μπορεί να κατεβαίνει και στο «2», ώστε να δίνει περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια.

Τέλος, υπάρχει και το σκεπτικό ν’ αποκτηθεί παίκτης στη συγκεκριμένη θέση που παίζει ο Βιλντόζα προκειμένου να καλυφθεί το κενό. Βέβαια αυτό το σκεπτικό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς θα είναι παίκτης που θα έρθει για λίγες εβδομάδες κι έπειτα θ’ αποχωρήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News